fatfuneral.blogg.se

Följ min kamp mot kilona. Innan julen 2015 ska jag ha nått mitt mål på 65kg. Startvikt på 94,3kg.

Inne i vecka 6

Kategori: Allmänt

Tiden bara springer iväg, kan knappt fatta att jag nu har hållt på i fem veckor med dieten och nästan tappat 10kg. 
Jag kan både se och känna skillnaden, och det är en fantastisk känsla som jag känner igen.
 
Snart bär det av till London, och innan dess ska jag givetvis trappa upp med mat. Blir att börja med det torsdag nästa vecka. Hur jag kommer äta kommer jag lägga upp i efterhand, då jag inte riktigt planerat det ännu. Men det blir något i stuk med LCHF kost och att sakta med säkert byta ut påsarna en dag i taget.
 
Hade bråttom iväg till jobbet imorgon så hann bara väga mig, så får bli det officiella imorgon istället. Är ledig så passar bra då. Vågen stod i alla fall på 84,9kg (-9,4kg). Går sakta nu men så ska det vara. Kroppen jobba för fullt och det är inte bra att tappa för mycket för snabbt. 
 
Blir att söka nytt jobb också då kommunen som jag jobbar för undergår en hel del förändringar, och eftersom att jag inte är inlasad ännu (som det heter) blir jag tyvärr utknuffad hos min nuvarande brukare och kommer gå ner från ett vik åter till timanställning. Så framtiden är tyvärr lite ovis när det kommer till den fronten. Men jag lägger mig inte ner och gråter i fosterställning direkt. Nej, jag tar tillfället i akt att verkligen söka andra jobb, och hoppas helt enkelt på det bästa men räknar med det värsta. På så sätt orkar jag hålla mig någerlunda klar i huvudet.
 
Men först, resa. Och då ska det njutas :D 
Uppdatering med vikt och mått kommer imorgon, så STAY TUNED!!
 
(BILD: Tagen för några dagar sedan. Ny bild kommer ev imorgon också)